Evenemangssäkerhet - Eventsäkerhet

 

GPG hanterar säkerhet och bedriver bevakning vid särskilda sammankomster, evenemang och events där risk för störningar, hot och angrepp eller annan icke önskvärd verksamhet föreligger. GPG är specialiserade på uppdrag där krav på säkerhets- och servicenivåer står utöver det vanliga och hanterar med kompetens, flexibilitet och representativitet säkerhetsarrangemangen vid:

  • Konferenser
  • Bolagsstämmor
  • Produktlanseringar
  • Seminarier
  • Bröllop och banketter
  • Presskonferenser
  • Andra evenemang och särskilda sammankomster

Gemensamt för dessa sammankomster är att det inte bara krävs ett professionellt säkerhetsarrangemang utan också en positiv attityd och förståelse som avspeglar både uppdragsgivarens profil och allmänhetens uppfattning av den.

GPGs personal är representativ och utstrålar positivitet och välvilja i den miljö de tjänstgör. Arbetsredskapen är i första hand diplomati och social förmåga då detta ofta är av vikt för uppdragsgivaren och tillika dennes besökare. Säkerhetspersonal med denna inställning bidrar i högsta grad till att personer i deras omgivning känner en ökad trivsel.

Genom att anlita GPG kan uppdragsgivaren minska risken för störningar av objudna gäster eller annan negativ inverkan från tredje part som dessutom kan innebära oönskad uppmärksamhet och publicitet. Vidare är all GPGs säkerhetspersonal utbildade i akutsjukvård i händelse av olycksfall eller sjukdomsfall.

GPG åtar sig koordinering och bevakning av evenemang/events över hela landet och på internationell basis.

Om ni har några frågor om evenemangssäkerhet, tveka inte att kontakta oss per telefon eller skicka ett mejl till info@gothiaprotection.se.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.