• Om oss

                         OM OSS

Om Gothia Protection Group - [GPG]

GPG grundades 1997 för att möta behovet hos exekutiva ledningsgrupper, beslutsfattare och ägarfamiljer med hantering av Risker, Kriser och andra säkerhetsrelaterade utmaningar. Med mottot; "Säkerhet för bättre affärer" har GPG utvecklats till en välrenommerad strategisk partner för många av deras uppdragsgivare, vilket lett till omfattande erfarenhet av internationella uppdrag.  GPG bistår årligen, tillsammans med etablerade samarbetspartner, sina uppdragsgivare över alla kontinenter.

GPG har specialiserat sig på att leverera tjänster, med absolut kvalité som signum, anpassade efter uppdragsgivarnas unika behov genom egenutvecklade riskhanteringskoncept. Vidare erbjuder också GPG skydd- och säkerhetsutbildningar.

GPG har sin bas i Norden med en hög beredskap för att kunna hjälpa sina uppdragsgivare snabbt. Med huvudkontoret på Göteborgs internationella flygplats och med kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo samt lokala resurser i Danmark, kan GPG erbjuda assistans i de flesta Europeiska storstäder inom några få timmar. Oavsett om vi använder egen personal eller lokala resurser är varje uppdrag lett och kvalitétssäkrat av en projektledare från GPG. Som tjänsteleverantör till flera internationella klienter, i Norden och ut i världen, är GPGs metodologi att använda lokala resurser med nationell kunskap kombinerat med specialister, inom sitt kunskapsområde.

GPG har alla relevanta tillstånd och auktorisationer för säkerhetsoperationer inklusive livvakts- och personskyddsuppdrag.  GPG är även en godkänd leverantör till FN och har SIA-licensierad personal för att kunna arbeta i exempelvis England.

Sedan 2018 är Gothia Protection Group en del av Tempest Security AB (Publ)
https://tempest.se/om-oss/

 

 

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor rörande vår verksamhet -

Vi hjälper dig!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.