WORLD ECONOMIC FORUM ANNUAL MEETING 2019 – DAVOS SUMMIT

2018-09-19

22–25 januari 2019 genomför World Economic Forum sitt årliga möte i Davos. Tempest och Gothia Protection Group arbetar nu med planeringen inför toppmötet för att se till att våra klienter får en säker upplevelse på plats.

Om ni eller er organisation ska delta, tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning och beställning av våra tjänster i samband med er resa.

Tempest och Gothia Protection Group har lång erfarenhet av att göra vistelsen i Davos till en säker och trevlig upplevelse för våra klienter.  Vi vet vad som krävs och har ett stort kontaktnät på plats som underlättar i alla avseenden.

Eftersom toppmötet drar till sig stor uppmärksamhet är en tidig planering viktig för att kunna skräddarsy en bra vistelse. Vi svarar gärna på frågor och vi lägger löpande ut tips och råd på vår hemsida.

Individuell Planering

Lägg fokus på eventet och låt vår projektgrupp hjälpa er med det praktiska säkerhetsarbetet. Vi bistår med planering för transporter, boende och aktiviteter under vistelsen för att säkerställa en säker och välkoordinerad vistelse.

Personskydd

Kommer ni behöva livvaktsskydd till gäster, skyddsspaning på boenden eller överfallslarm att bära med er löser vi detta. Boka larmen och de finns på plats när ni kommer.

Personsäkerhetstransporter

Gäster som kommer in med privat- eller reguljärflyg möts på flygplatsen och tas till sina möten och tillbaka. Även eskorttjänster i samband med framträdanden.

Tekniskt skydd

Alla samtal är inte till för offentligheten. Vem använde lokalen innan dig? Vi har kompetens på plats att genomföra sökning efter bl.a. avlyssningsutrustning.

Sjukvård

I det fall du vill ha sjukvårdspersonal nära dig tillhandahåller vi professionell support under hela vistelsen.

Kontakt

Stellan Kjellberg, Projektansvarig

Mobil: +46 70 925 46 90

Mail: stellan@gothiaprotection.se

https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting 

Tillbaka

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.