Söndagen den 30 juni startar Almedalsveckan 2019.

2019-02-28

Eventet är världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor. Kostnadsfri och öppen för alla!

Som en del i det totala säkerhetsarrangemanget är Gothia Protection Group på plats. Nyss hemkomna från ett annat stort åtagande under World Economic Forum i Davos pågår planering och förberedelser för en trygg och säker Almedalsvecka. Eftersom kunder har olika behov skräddarsyr vi säkerhetslösningar för att passa det specifika uppdraget. Stort som smått.

I den lösningen kan det vara en kombination av synliga uniformerade ordningsvakter vid entréer, personskyddsoperatörer som diskret smälter in i miljön och säkerhetsoperatörer som rör sig i närområdet för att identifiera eventuella avvikelser som kan ha betydelse för ditt evenemang, möte eller mingel. Har du din tillfälliga bostad utanför ringmuren kanske behovet också är en säkerhetschaufför. Oavsett börjar vi alltid med underrättelseinhämtning för att få en klar lägesbild över möjliga risker och nätverksskapande med Polismyndighet, sjukhus och andra nödvändiga intressenter för att tillgodose en hög säkerhet för kunden.

Arrangörerna för Almedalsveckan skriver: ”Lika självklart som att bestämma vilka som ska vara med i debatten är att planera och genomföra ett tryggt och säkert arrangemang.

Som arrangör är du ansvarig för det som händer under ditt evenemang.

Redan när ni hälsar välkomna till evenemanget är det viktigt att besökarna känner en trygghet och att ni informerar om bland annat var nödutgångar, brandsläckare och närmaste första hjälpen-utrustning (förbandsväska, hjärtstartare) finns. Gör du detta så har du kommit långt med att förebygga och skapa en beredskap hos dina besökare.”

Gothia Protection Group har levererat risk- och säkerhetsrådgivning sedan 1997 och har varit en naturlig partner under högprofilerade event under flera av dessa år.

Är du intresserad av att veta mer om hur Gothia Protection Group kan bistå er i säkerhetsarbetet är du varmt välkommen att kontakta oss på – ops@gothiaprotection.com

Tillbaka

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.