• GPG OnCall

  • GPG OnCall

    GPG OnCall

GPG OnCall

Din trygghet – vår uppgift

GPG OnCall är en tjänst där abonnenten, mot en månadskostnad, har tillgång till full säkerhetssupport. Vi finns aldrig längre bort än närmsta telefon och svarar alltid när du ringer. Abonnemanget är alltid anpassat efter ert behov och omfattar även dina närstående.

Telefonrådgivning 24/7 hela året

I abonnemanget ingår fri telefonrådgivning med din personliga rådgivare. Via vår telefonjour kan du även nå våra specialiserade rådgivare som konsulterar dig i olika slags säkerhetsfrågor av privat eller yrkesmässig natur närhelst du behöver. Du behöver aldrig tänka på att det är helg eller att du befinner dig i en annan tidszon. Vi finns när du behöver oss.

Anpassad säkerhetsplan

I samband med tecknandet av abonnemanget görs en behovsanpassad genomgång av er säkerhet. Detta resulterar i en anpassad säkerhetsplan som omfattar dig och närstående, exempelvis kollegor och familj.

Fullständig säkerhetsresurs, prioriterad för dig

Som abonnent har du alltid förtur och prioriterad assistans. Det kan gälla allt från incidenthantering till fjärrövervakning, utredning och krisstöd med rådgivning.

Om ni har några frågor om GPG On Call, tveka inte att kontakta oss per telefon eller skicka ett mejl till info@gothiaprotection.se.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.