• Riskhantering

    RISKHANTERING

  • Riskhantering

    RISKHANTERING

Riskhantering 

Vad är en Risk, och kan den isåfall hanteras?

Det pratas dagligen om hot och risker men vad är skillnaden? Går det att undvika risken eller skall vi teckna en försäkring?  Känner du igen det, mer frågor än svar.....Behåll lugnet, vi kan säkerhet för bättre affärer, vi kan hjälpa dig att hantera era risker!  För oss är Hot allting som kan skada dig och din verksamhet medans Risk är en kvalificerad beräkning. Det handlar i stort om hur stor sannolikhet det är för att hotet skall realiseras och vad konsekvensen blir om det faktiskt gör det.  Vi ger dig rätt underlag för välgrundade beslut!

Gothia Protection Group [GPG] har betydande erfarenhet av att hjälpa olika verksamheter att exempelvis identifiera vilka tillgångar som behöver skyddas, vilka avdelningar som är särskilt utsatta, och att realisera strategier som minskar verksamheternas riskexponering.

GPGs riskhanteringskoncept tillvaratar era intressen från strategisk till taktisk nivå, låt oss visa hur.

Kvalificerade resurser

Gothia Protection Group [GPG] har inom ramen för organisationen förfogande över olika specialister. Säkerhetsrådgivarna är handplockade med kvalificerade kunskaper inom respektive specialområde. Utöver den samlade erfarenheten och sakkunskapen inom den egna organisationen har GPG tillgång till ett globalt nätverk av beprövade aktörer om så skulle behövas.

Gothia Protection Group  åtar sig riskhantering nationellt såväl som internationellt

Vid förfrågningar avseende riskhantering, tveka inte att kontakta oss!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.